Sådan bruges Netflix på dit tv eller din Blu-ray-afspiller fra Philips

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Philips-enhed, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Philips til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skærmen:

1. Vælg Netflix.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke ser Log ind, vælg Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser Netflix-ikonet på skærmen:

1. Tryk på knappen Menu.

2. Vælg NET TV.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log ind , skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

5. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Philips-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Bemærk:
Ultra HD er ikke tilgængeligt på visse Android-baserede Philips-tv'er fra 2017 og 2018.

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte tv'er og Blu-ray-afspillere fra Philips. For at streame i HDR har du brug for:

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du anvender en HDR-kompatibel Blu-ray-afspiller, skal du slutte den til et HDR-kompatibelt smart-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere – normalt HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj.