Sådan bruger du Netflix på dit tv eller din Blu-ray-afspiller fra Sharp

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit tv, din projektor, din Blu-ray-afspiller eller dit hjemmebiografsystem fra Sharp, herunder hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Sharp til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skærmen

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Fortsæt.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skærmen

1. Tryk på knappen Dock eller Apps på Sharp-fjernbetjeningen.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se knappen Dock eller Apps, skal du trykke på knappen SmartCentral på fjernbetjeningen og derefter finde og vælge Apps.
  2. Vælg Netflix-ikonet.

3. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab online.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

5. Vælg Fortsæt.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du bruger et Sharp Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab online.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Hvis du bruger et smart-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Hvis du bruger en Blu-ray-afspiller eller hjemmebiograf

1. Vælg Menu-knappen på fjernbetjeningen.

2. Naviger til Indstillinger (Settings) vha. markørerne på fjernbetjeningen.

3. Vælg System

4. Vælg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).

5. Vælg Ja (Yes).

6. Vælg OK.

Hvis du bruger et Sharp Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Sharp-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision og HDR på udvalgte tv'er fra Sharp. For at streame i Dolby Vision eller HDR har du brug for:

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du anvender en HDR-kompatibel Blu-ray-afspiller, skal du slutte den til et HDR-kompatibelt smart-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere – normalt HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj.