Brug af Netflix på din PlayStation

Velkommen til Netflix på din PlayStation! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

PlayStation 3

Netflix-streamingfunktioner på PlayStation 3 omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på Sony PlayStation 3 i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation
Gennemse rækker af filmplakater, eller vælg Søg (Search) for at finde film.

Opløsning
Stream film og serier op til 1080p. Titler med symbolet HD streames i HD, hvis hastigheden på din internetforbindelse understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Vælg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for at aktivere undertekster eller 5.1-surroundsound, hvis filmen eller serien tilbyder dette.

Sekundær skærm
Anvend Netflix-appen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed som en sekundær skærm til Netflix-appen på din PlayStation.

PlayStation 4

Netflix-streamingfunktioner på PlayStation 4 omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på Sony PlayStation 4 i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation
Gennemse rækker af filmplakater, eller vælg Søg (Search) for at finde film.

Opløsning
Stream film og serier op til 1080p. Titler med symbolet HD streames i HD, hvis hastigheden på din internetforbindelse understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Vælg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for at aktivere undertekster eller 5.1-surroundsound, hvis filmen eller serien tilbyder dette.

Sekundær skærm
Anvend Netflix-appen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed som en sekundær skærm til Netflix-appen på din PlayStation.

PlayStation 4 Pro

Netflix-streamingfunktioner på PlayStation 4 Pro omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på Sony PlayStation 4 Pro i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation
Gennemse rækker af filmplakater, eller vælg Søg (Search) for at finde film.

Opløsning
Stream film og serier op til Ultra HD. Titler med symbolet Ultra HD streames i Ultra HD, hvis hastigheden på din internetforbindelse understøtter 25 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Vælg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for at aktivere undertekster eller 5.1-surroundsound, hvis filmen eller serien tilbyder dette.

Sekundær skærm
Anvend Netflix-appen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed som en sekundær skærm til Netflix-appen på din PlayStation.

PlayStation Vita

Netflix-streamingfunktioner på PlayStation Vita omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på Sony PlayStation Vita i USA, Canada og Latinamerika.

Navigering
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig. Søg ved at vælge Søg (Search) øverst på skærmen for at lede efter en bestemt titel. Tryk et sted på skærmen for at spole frem eller tilbage, og før derefter din finger langs med afspilningslinjen for at hoppe bagud eller fremad gennem titlen. Tryk på knappen Tilbage (Back) for at afslutte filmen.

Opløsning
Stream serier og film i en opløsning på 480p.

Undertekster og alternativ lyd
VælgLyd og undertekster (Audio and Subtitles) for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog, hvis filmen eller serien tilbyder dette.

Hvis du vil knytte din PlayStation til din Netflix-konto, skal du sørge for, at du er på startskærmen og er forbundet til PlayStation Network. Følg derefter trinnene for din enhed nedenfor.

PlayStation 3

Download Netflix-appen

1. Naviger til sektionen Tv-/videotjenester (TV/Video Services) fra startsiden, og vælg ikonet Netflix.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Ja (Yes), når følgende besked vises: "For at kunne bruge denne funktion skal du downloade software. Vil du downloade nu? " (To use this feature, you must download software. Do you want to download now?). Netflix-appen downloades nu.

Hvis du ikke ser Netflix-appen under Tv-/videotjenester (TV/Video Services), skal du følge nedenstående trin for at downloade den fra PlayStation-butikken.

1. Vælg PlayStation-butik (PlayStation Store).

2. Vælg Apps.

3. Vælg Film/Tv (Movies/TV).

4. Vælg Netflix.

5. Vælg Hent (Download).

Fortsæt med nedenstående trin, når dit download er gennemført.

Log på Netflix

1. Naviger til sektionen Tv-/videotjenester (TV/Video Services) fra startsiden, og vælg ikonet Netflix.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

Bemærk:
      Du bliver muligvis først bedt om at logge på PlayStation Network (PSN). Hvis du bliver bedt om dette, skal du logge på din PlayStation Network-konto, før du fortsætter. Hvis du har glemt dine loginoplysninger, kan du gå til PlayStation.com og få nulstillet din adgangskode til PSN.
      • PSN vil bede om din e-mailadresse og give dig mulighed for at vælge Log ind automatisk (Automatisk logon) (Sign In Automatically (Auto Sign-In)). Hvis dette felt markeres, er det normalt ikke nødvendigt at logge på PlayStation Network, hver gang du starter Netflix.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

PlayStation 4

Download Netflix-appen

1. Gå til sektionen TV & Video (TV & Video) fra startskærmen, og vælg ikonet Netflix.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du trykke på PS -knappen i midten af controlleren.

Bemærk:
      Du skal være logget på din PSN-konto for at komme til sektionen Tv og video (TV & Video).
  2. Vælg Hent (Download). " (To use this feature, you must download software. Do you want to download now?). Netflix-appen downloades nu.

Hvis du ikke ser Netflix-appen under TV og video (TV & Video), skal du følge nedenstående trin for at downloade den fra PlayStation-butikken.

1. Vælg PlayStation-butik (PlayStation Store).

2. Vælg Apps.

3. Vælg Film/Tv (Movies/TV).

4. Vælg Netflix.

5. Vælg Hent (Download).

Fortsæt med nedenstående trin, når dit download er gennemført.

Log på Netflix

1. Gå til sektionen TV & Video (TV & Video) fra startskærmen, og vælg ikonet Netflix.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du trykke på PS -knappen i midten af controlleren.

Bemærk:
      Du skal være logget på din PSN-konto for at komme til sektionen Tv og video (TV & Video).
  2. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

PlayStation 4 Pro

Download Netflix-appen

1. Gå til sektionen TV & Video (TV & Video) fra startskærmen, og vælg ikonet Netflix.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du trykke på PS -knappen i midten af controlleren.

Bemærk:
      Du skal være logget på din PSN-konto for at komme til sektionen Tv og video (TV & Video).
  2. Vælg Hent (Download). " (To use this feature, you must download software. Do you want to download now?). Netflix-appen downloades nu.

Hvis du ikke ser Netflix-appen under TV og video (TV & Video), skal du følge nedenstående trin for at downloade den fra PlayStation-butikken.

1. Vælg PlayStation-butik (PlayStation Store).

2. Vælg Apps.

3. Vælg Film/Tv (Movies/TV).

4. Vælg Netflix.

5. Vælg Hent (Download).

Fortsæt med nedenstående trin, når dit download er gennemført.

Log på Netflix

1. Gå til sektionen TV & Video (TV & Video) fra startskærmen, og vælg ikonet Netflix.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du trykke på PS -knappen i midten af controlleren.

Bemærk:
      Du skal være logget på din PSN-konto for at komme til sektionen Tv og video (TV & Video).
  2. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

PlayStation Vita

Download Netflix-appen

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på PlayStation Vita i USA, Canada og Latinamerika.

1. Naviger til PS Store fra PS Vita-startsiden.

2. For at finde Netflix-appen skal du vælge Søg (Search) og derefter skrive Netflix.

3. Vælg Netflix PS Vita.

4. Vælg Hent (Download).

5. Tryk på PlayStation-knappen, og træk øverste højre hjørne af siden til nederste venstre hjørne for at lukke PS-butikken.

6. Netflix-appen installeres automatisk, når den er downloadet.

Fortsæt med nedenstående trin, når dit download er gennemført.

Log på Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Vælg Ja (Yes) til spørgsmålet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

• Hvis du bliver bedt om at logge på PlayStation-netværket (PSN), skal du logge på for at fortsætte.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Til japanske PlayStations skal der bruges O i stedet for X til at bekræfte valget og X i stedet for O til at annullere valget i nedenstående trin til fejlfinding.

PlayStation 3

1. Start Netflix-appen.

2. Tryk på O på controlleren.

3. Vælg ikonet med tandhjulet.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes).

Hvis du ikke kan logge ud ved hjælp af ovenstående trin, kan du prøve følgende:

1. Begynd fra PlayStation 3-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Naviger til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på X.

4. Umiddelbart efter du har trykket på X, skal du trykke på både Start og Vælg (Select) og blive ved med at holde dem nede, indtil meddelelsen Vil du nulstille dine Netflix-indstillinger og registrere dig igen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?) vises.

5. Vælg Ja (Yes).

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra din PlayStation.

PlayStation 4

1. Start Netflix-appen.

2. Tryk på O på controlleren.

3. Vælg ikonet med tandhjulet.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes).

Hvis du ikke kan logge ud ved hjælp af ovenstående trin, kan du prøve følgende:

1. Begynd fra PlayStation 4-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Naviger til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Options) på din controller.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg OK.

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra din PlayStation.

PlayStation 4 Pro

1. Start Netflix-appen.

2. Tryk på O på controlleren.

3. Vælg ikonet med tandhjulet.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes).

Hvis du ikke kan logge ud ved hjælp af ovenstående trin, kan du prøve følgende:

1. Begynd fra PlayStation 4-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Naviger til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Options) på din controller.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg OK.

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra din PlayStation.

PlayStation Vita

Log af Netflix
  1. Start Netflix-appen.

2. Tast følgende med pileknapperne på din enhed:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

3. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

4. Prøv Netflix igen.

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra din PlayStation.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på PlayStation 4 Pro. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din PlayStation 4 Pro via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Netflix er tilgængelig i HDR på PlayStation 4 Pro. For at streame i HDR har du brug for: