Brug af Netflix på dit Vestel-tv

Velkommen til Netflix på dit Vestel-tv! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen. Vestel-tv'er vises muligvis under navnene Finlux, JVC, Polaroid eller RCA i nogle lande.

Netflix-funktioner

Netflix findes på mange Vestel-enheder. Funktioner til streaming på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner:
Netflix er tilgængelig på Vestel-tv'er i USA, Canada, Latinamerika og Europa.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte dit Vestel-tv til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Vestel-tv'er i USA, Canada, Latinamerika og Europa.

1. Vælg Netflix.
  2. Vælg Log på (Sign In).
    • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.
  4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto! God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet.
  3. Vælg Log ud (Sign Out).
  4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    • Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.
  2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).
  3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Vestel-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for: