Sådan bruger du Netflix på dit TCL-tv

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit TCL-tv, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto.

Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Hvis du vil knytte dit TCL-tv til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Netflix-knap på TCL-fjernbetjening

1. Tryk på knappen Netflix.

2. Vælg Log ind, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Ingen Netflix-knap på TCL-fjernbetjening

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg Forbindelse (Connection).

3. Vælg Netflix, og tryk derefter på OK.

4. Vælg Log ind, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

ITCL Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Log ud via Netflix

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

TCL Roku-tv

Log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste TCL-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte TCL-tv'er. For at streame i HDR har du brug for: