Brug af Netflix på dit TCL-tv

Velkommen til Netflix på dit TCL-tv! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på mange tv'er fra TCL.

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor der er adgang til Netflix. Visse ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Hvis du vil knytte dit TCL-tv til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du har knappen Netflix på din TCL-fjernbetjening

1. Tryk på knappen Netflix.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mail og den adgangskode, der er knyttet til din Netflix-konto.

4. Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

5. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke har knappen Netflix på din TCL-fjernbetjening

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg Forbindelse (Connection).

3. Vælg Netflix, og tryk derefter på OK.

4. Vælg Log ind (Member Sign In).

5. Indtast din e-mail og den adgangskode, der er knyttet til din Netflix-konto.

6. Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

7. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du bruger et TCL Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Log ud via Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Indstillinger).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du bruger et TCL Roku-tv

Log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste TLC-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for: