Brug af Netflix på din set-top-boks fra BT eller Plusnet YouView

Velkommen til Netflix på din set-top-boks fra BT eller Plusnet YouView! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på visse set-top-bokse fra BT og Plusnet YouView. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

SSI (Silent Sign-In):
Nogle set-top-bokse fra BT understøtter Silent Sign-In, der er en teknologi, som giver mulighed for automatisk login. Netflix-kunder, der faktureres via BT, bliver automatisk logget på Netflix-kontoen på deres nye, ekstra eller udskiftede set-top-boks fra BT, hvis boksen er SSI-aktiveret.

Enheder Understøttede regioner Opløsning Lyd og undertekster
DTR-T1000* Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd
DTR-T2100* Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd
DTR-T2110* Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd
DB-T2200* Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd
DB-T2210* Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd
DTRT-4000* Storbritannien 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Plusnet T2120 Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd
Plusnet T2220 Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd

*SSI-aktiveret

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte din set-top-boks fra BT eller Plusnet YouView til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge vejledningen herunder.

Tilknyt fra kanal 333 på set-top-bokse fra BT

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 333.
  2. Vælg OK for at starte Netflix-appen.
  3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra knappen YouView

1. Tryk på knappen YouView på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Afspillere og apps (Players & Apps).
  3. Vælg Afspillere (Players).
  4. Vælg Netflix.
  5. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen

Set-top-boksen fra YouView skal muligvis opdateres. Følg nedenstående trin for at opdatere din YouView.

1. Tryk på knappen YouView på fjernbetjeningen.
  2. Find Indstillinger (Settings), og tryk på OK.
  3. Find Enhedshåndtering (Device Management), og tryk på OK.
  4. Find Softwareopdatering (Software Update), og tryk på OK.
  5. Tryk på OK igen for at få set-top-boksen til at søge efter tilgængelige opdateringer.
    • Hvis der findes en opdatering, viser en statuslinje opdateringens status.
    • Hvis set-top-boksen har den nyeste software, vises Softwaren er opdateret (Software is up to date).
  6. Når opdateringen er gennemført, skal du gentage ovenstående trin for at foretage tilknytningen via knappen YouView.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Log ud (Sign Out).
  5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Afslut (Exit).
  5. Vælg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte set-top-bokse fra BT. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din set-top-boks via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).
  • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.
  • Streamingkvalitet er indstillet til "Høj" (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Nedenstående liste angiver BT-modeller, der i øjeblikket understøtter Netflix i Ultra HD.

• DTRT-4000