Synstolkning af serier og film

Synstolkning er et valgfrit lydspor med en fortæller, som beskriver det, der sker i billedet, herunder fysiske handlinger, ansigtsudtryk, kostumer, omgivelser og sceneændringer.

• Funktionen er til rådighed for de fleste originale titler fra Netflix og mange andre serier og film. Vi samarbejder med studierne om at gøre synstolkning tilgængeligt for flere titler.

• Se alle titler med synstolkning, eller se efter synstolkningssymbolet Symbol, som viser, at synstolkning er tilgængelig på en titels oplysningsside.

• Nogle serier har muligvis ikke synstolkning af alle sæsoner eller episoder.

Sådan slår du synstolkning til eller fra:

1. Åbn Netflix, og begynd at afspille en serie eller en film.

2. Udfør den angivne handling for din enhed:

Enhed

Handling

Mobiltelefoner eller tablets, computere

Tryk eller klik på skærmen

Smart-tv'er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, spillesystemer, streamingafspillere

Tryk på pil op eller pil ned på fjernbetjeningen.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Hold midterknappen på Apple TV-fjernbetjeningen nede.

Apple TV 4 og Apple TV 4K

Stryg opad, eller tryk på pil op på Apple TV-fjernbetjeningen.

4. Enten øverst eller nederst på skærmen skal du vælge Lyd og undertekster knap til undertekster. På tv'er kan sprogindstillingerne blive vist i bunden uden ikonet. Du kan vælge mellem de viste sprog eller vælge Andre for at se alle sprogindstillinger.

5. Foretag ændring af valget af lyd eller undertekster.

Bemærk:
Indstillinger for undertekster og lyd gemmes ikke altid, når titler for børn ses med en voksenprofil. De gemmes, når titlerne ses med en børneprofil. Hvis du er nødt til at nulstille dine undertekster, hver gang du prøver at se Netflix, kan du afspille en titel med en aldersgrænse til teenagere eller ældre i 2-3 minutter, som er indstillet til dit foretrukne sprog for lyd. Dette vil gemme dine indstillinger ved fremtidig visning.

Vælg et lydspor, der har synstolkning i titlen, for at aktivere det, eller en titel, der ikke har synstolkning i titlen, for at deaktivere det.