Synstolkning kan ikke slås fra

Hvis du ikke kan slå synstolkning fra, skyldes det normalt, at der er en indstilling på din enhed, der skal ændres.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

1. Fra startskærmen på din enhed skal du vælge Indstillinger.

2. Vælg Generelt.

3. Vælg Tilgængelighed.

4. Vælg Lydbeskrivelser.

5. Vælg Lydbeskrivelser igen for at deaktivere det.

6. Vend tilbage til Netflix-appen, og begynd afspilning af en film eller serie.

7. Under afspilning af en film eller serie skal du holde knappen Vælg nede på Apple TV-fjernbetjeningen.

8. Kontrollér, at din lydindstilling ikke viser Lydbeskrivelser.

9. Tryk på Menu på Apple TV-fjernbetjeningen.

Afspil filmen eller serien i mindst 5 minutter for at gemme dine indstillinger.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

1. Fra startskærmen på din enhed skal du vælge Indstillinger.

2. Vælg Generelt > Tilgængelighed > Synstolkning.

3. Skift indstilling til Fra.

4. Vend tilbage til Netflix-appen, og begynd afspilning af en film eller serie.

5. Under afspilning af en film eller serie skal du stryge nedad på Apple TV-fjernbetjeningen.

6. Vælg Lyd Lyd-ikon nederst til højre.

7. Vælg en anden valgmulighed end Synstolkning, og vælg herefter Færdig.

8. Afspil filmen eller serien i mindst 5 minutter for at gemme denne indstilling på din Netflix-profil.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Fra startskærmen på din enhed skal du vælge Indstillinger.

2. Tryk på Tilgængelighed.

3. Tryk på Lydbeskrivelser.

4. Kontrollér, at indstillingen Lydbeskrivelser er slået fra.

5. Vend tilbage til Netflix-appen, og begynd afspilning af en film eller serie.

6. Under afspilning af en film eller serie skal du trykke et tilfældigt sted på iOS-enhedsskærmen.

7. Tryk på Lyd og undertekster forneden.

8. Under Lyd skal du kontrollere, at din lydindstilling ikke viser Lydbeskrivelser.

9. Tryk på Udført.

10. Afspil filmen eller serien i mindst 5 minutter for at gemme dine indstillinger.