Sådan bruger du Netflix på din Chromecast eller Chromebox

Brug denne artikel til at få mere at vide om Netflix-funktioner på Chromebook og Chromebox, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log ud fra Netflix

Du kan se Netflix på Google Chromebook og Chromebox-computere ved at bruge Chrome-browseren eller Netflix-appen fra Google Play Butik. Netflix-streamingfunktioner på Chromebook og Chromebox-computere omfatter:

Navigation

• Gennemse: Netflix.com viser rækker af serier og film, som du kan gennemse. Du kan også gennemse genrer fra rullemenuen Gennemse (Browse).

• Søgning: Søg efter titler på film eller serier, skuespillere, instruktører eller genrer ved hjælp af søgefeltet i det øverste højre hjørne af Netflix.com-menulinjen.

• Serie- eller filmsider: Du kan placere markøren over en serie- eller filmplakat for at se en kort synopse, produktionsår, og aldersgrænse. Et klik på titlen fra denne sektion fører dig til den komplette beskrivelse.

• Afspilning: Tryk eller klik på en plakat for at begynde afspilning af en serie eller film. Under afspilning kan du anvende rullelisten nederst på afspillerskærmen til at spole hurtigt frem/tilbage eller se flere valgmuligheder. Du kan stoppe afspilning ved at klikke på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne af din skærm. Hvis rullelisten eller tilbage-knappen ikke er synlig på din skærm, skal du bevæge markøren, indtil de vises.

Opløsning

• Op til 1080p på Google Chrome

• Op til 720p i Netflix-appen fra Google Play Butik

Undertekster og alternativ lyd

Vælg ikonet Lyd og undertekster for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog, hvis det er tilgængeligt.

Du kan se Netflix på din Chromebook eller Chromebox-computer via Netflix-webstedet eller Netflix-appen fra Google Play Butik.

Netflix-websted

1. Gå til Netflix.com.

2. Vælg Log ind, og følg vejledningen på skærmen.

Netflix-app fra Google Play Butik

Hvis du vil downloade Netflix-appen, skal Google Play Butik være aktiveret på din computer. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp, hvis Play Butik ikke allerede er aktiveret.

1. Åbn Play Butik-appen.

2. Søg efter Netflix

3. Vælg Netflix-appen.

4. Vælg Installer (Install). Netflix-appen vil nu blive downloadet og installeret på computeren.

5. Klik på startknappen ()

6. Find og vælg Netflix-appen.

7. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Netflix-websted

1. På Netflix.com-startsiden skal du føre musen over dit profilnavn i sidens øverste højre hjørne.

2. Vælg Log af Netflix.

Netflix-app fra Google Play Butik

1. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

2. Tryk på Mere  øverst til højre.

3. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.