Netflix-fejl F7701-1003

Vi har problemer med at afspille Netflix.
Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Firefox, og prøv igen.

Denne fejl opstår, når indstillingerne i din browser forhindrer Netflix i at afspille, eller din browser har brug for en opdatering.

Sådan løser du dette problem:

Slå browserhistorik til

1. Klik på Menu knappen menu i øverste højre hjørne, og klik derefter på Indstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og privatliv til venstre.

3. Rul ned til Historik. Klik på rullemenuen ved siden af Firefox vil.

4. Vælg Gemme historik, og klik derefter på Genstart Firefox nu.

5. Prøv Netflix igen.

Opdater Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Mere knappen mere.

2. Klik på fanen Indstillinger (Settings), og rul ned til Firefox-opdateringer (Firefox Updates).

3. Klik på Genstart for at opdatere Firefox (Restart to Update Firefox). Hvis du ser meddelelsen "Firefox er opdateret" (Firefox is up to date), er din browser allerede opdateret til seneste version.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox eller får fejlmeddelelsen Opdateringen mislykkedes (Update Failed), kan du følge Mozillas trin til at løse et problem med softwareopdatering.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Sørg for, at DRM-indhold er slået til

1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu knappen menu.

2. Klik på Indstillinger.

3. Rul ned til DRM-indhold (Digital Rights Management (DRM) Content).

4. Kontrollér, at Afspil DRM-kontrolleret indhold (Play DRM-controlled content) er markeret. Hvis feltet ikke er markeret, skal du klikke på det for at markere det.

5. Genstart Firefox, og prøv Netflix igen.

Opdater indholds-plugins for Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu knappen mere.

2. Klik på Tilføjelsesprogrammer og temaer (Add-ons and themes), og klik derefter på Plugins.

3. Klik på Indstillinger knappen indstillinger (Settings) i højre side, og klik derefter på Søg efter opdateringer (Check for Updates).

4. Installer eventuelle tilgængelige opdateringer, og prøv Netflix igen.

Uofficiel version af Firefox

Denne fejl kan opstå, hvis der er installeret en brugerdefineret version af Firefox på din computer.

Sørg for, at du bruger en officiel version:

1. Følg trinnene til at afinstallere Firefox på din computer.

2. Download og installer den seneste officielle version af Firefox: