Netflix-servicekoder

Netflix-servicekoder hjælper os med hurtigt at finde og verificere din konto, når du kontakter kundeservice.

Servicekoder findes på følgende enheder og er gyldige i to timer, fra du ser dem på skærmen:

• Tv'er og streamingafspillere

• Set-top-bokse og Blu-ray-afspillere

• Android-telefoner og -tablets

• iPhone og iPad

• PlayStation- og Xbox-spilkonsoller

Mens du er logget på din Netflix-konto, skal du følge disse trin til at finde din servicekode.

Tv eller tv-streamingenhed

Sådan finder du servicekoden på tv'et eller en enhed forbundet til tv'et:

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp eller Indstillinger.

3. Vælg Kontakt os eller Kundeservice.

4. Servicekoden er det 6-cifrede tal, der vises i nærheden af telefonnummeret til os. Hvis du ikke kan se en servicekode, kan du, kontakte os, så hjælper vi dig med at finde din konto.

Mobiltelefon eller tablet

1. Åbn en mobilbrowser, og gå til netflix.com. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din e-mail eller til mobilnummer og adgangskoden.

2. Tryk på Mere menuknappen mere øverst til venstre.

3. Tryk på Konto.

4. Nederst på siden skal du trykke på Servicekode.

5. Servicekoden er det 6-cifrede tal, der vises.

Computer

1. Gå til netflix.com.

2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilikon profilknap og derefter klikke på Konto.

3. Nederst på siden skal du klikke på Servicekode.

4. Servicekoden er det 6-cifrede tal, der vises.