Sådan bedømmer du serier og film

For at få bedre forslag til serier og film, du måske vil kunne lide, kan du bedømme det, du har set, ved at give en tommelfinger op eller tommelfinger ned.

Netflix år en bedre idé om, hvad du gerne vil se, ved at se på ting som:

• Genren for serierne og filmene

• Dine tidligere bedømmelser

• Din streaminghistorik

• Bedømmelserne fra Netflix-medlemmer med samme smag som dig

Procentdelen ud for en titel viser, hvor godt vi mener, den passer til din specifikke profil.

Dine bedømmelser hjælper os med at anbefale populære serier og film på Netflix. På Android-baserede telefoner, tablets og tv'er får serier og film med flest positive bedømmelser (tommelfinger op) mærkaten Mest populære.

Sådan kan du se dine tidligere bedømmelser::

1. Gå til siden Konto i en webbrowser.

2. Åbn indstillingerne Profil og forældrekontrol for den profil, du ønsker at se.

3. Åbn Bedømmelser. Herefter vises en liste med dine bedømmelser.

Bemærk:
Nogle ældre enheder viser muligvis stjerner i stedet for en tommelfinger op eller tommelfinger ned. For at gemme dine bedømmelser kan du gå til Netflix.com eller bruge Netflix-appen.