Netflixin käyttäminen Teslan kosketusnäytöllä

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Teslassa! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä

Netflixiä voi käyttää Teslan ajoneuvoissa kojelaudan kosketusnäytön kautta ajoneuvon ollessa pysäköitynä. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Teslan ajoneuvoissa kaikkialla maailmassa lukuun ottamatta Hongkongia ja alueita, joilla Netflix ei ole saatavilla.

Navigointi
Useimmilla laitteilla sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa, kuten komediat, draamat, TV-sarjat jne. sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtona nopealla internet-yhteydellä, ja Netflixiä toistetaan parhaalla mahdollisella kuvatarkkuudella.

Lapsilukko
Voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Learn how to turn on subtitles, closed captions, and alternate audio (including 5.1 surround sound), which are available on many TV shows and movies. Monilla laitteilla voi valita, miltä tekstitys ja kuulovammaistekstitys näyttää. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Kun haluat yhdistää Netflix-tilisi, siirry kojelaudan kohtaan Viihde (Entertainment) ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse Netflix.

2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflixin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Jatka.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).

4. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Huomautus:
Striimausresoluutio on 720p. Pystysuuntaisissa Teslan kosketusnäytöissä Netflix-soitin näkyy vaakasuorassa, ja sen ylä- ja alareunassa on mustat palkit.