Näin käytät Netflixiä Teslan näytöllä

Tästä artikkelista saat tietoa Teslan kosketusnäytön Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos.

• Netflixiä voi käyttää kojelaudan kosketusnäytön kautta ajoneuvon ollessa pysäköitynä.

• Netflixiä voi käyttää kaikkialla maailmassa lukuun ottamatta Hongkongia ja alueita, joilla Netflix ei ole saatavilla.

Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat yhdistää Netflix-tilisi, siirry kojelaudan kohtaan Viihde (Entertainment) ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse Netflix.

2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet. > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.
Huomautus:
Striimausresoluutio on 720p. Pystysuuntaisissa Teslan kosketusnäytöissä Netflix-soitin näkyy vaakasuorassa ja sen ylä- ja alareunassa on mustat palkit.