Minua on veloitettu, vaikka olen peruuttanut Netflixin

Jos sinua on veloitettu Netflix-tilin peruuttamisen jälkeen, olet ehkä käynnistänyt tilisi vahingossa uudelleen tai joku, joka on käyttänyt tiliäsi, on tehnyt niin. Jos et voi suorittaa alla olevia toimenpiteitä, ota meihin yhteyttä.

Kirjaudu netflix.com-sivustolle ja toimi seuraavasti:

1. Peruuta tilisi.

• Mene osoitteeseen netflix.com/cancelplan.

• Valitse Vahvista peruutus. Tilisi suljetaan nykyisen laskutusjakson päätteeksi, eikä sinua enää veloiteta.

2. Vaihda salasanasi, ettei kukaan muu pääse käynnistämään tiliäsi uudelleen.

• Mene osoitteeseen netflix.com/password ja vaihda salasanasi.

• Muista valita valintaruutu, jonka vieressä lukee Kirjaudu ulos kaikista laitteista. Tämä muuttaa nykyisen salasanasi ja sinut kirjataan ulos kaikista laitteista, joissa tilillesi ollaan yhä kirjautuneena.