Minua on veloitettu, vaikka olen peruuttanut Netflixin

Jos sinua on veloitettu Netflix-tilin peruuttamisen jälkeen, olet ehkä käynnistänyt tilisi vahingossa uudelleen tai joku, joka on käyttänyt tiliäsi, on tehnyt niin. Jos et voi suorittaa alla olevia toimenpiteitä, ota meihin yhteyttä.

Kirjaudu netflix.com-sivustolle ja toimi seuraavasti:

  1. Peruuta tilisi.

    • Mene osoitteeseen netflix.com/cancelplan.

    • Valitse Vahvista peruutus. Tilisi suljetaan nykyisen laskutusjakson päätteeksi, eikä sinua enää veloiteta.

  2. Vaihda salasanasi, ettei kukaan muu pääse käynnistämään tiliäsi uudelleen.

    • Mene osoitteeseen netflix.com/password ja vaihda salasanasi.

    • Muista valita valintaruutu, jonka vieressä lukee Kirjaa käyttäjä ulos kaikilla laitteilla ja edellytä kirjautumista uudella salasanalla. Tämä muuttaa nykyisen salasanasi ja sinut kirjataan ulos kaikilta laitteilta, joilla tilillesi ollaan yhä kirjautuneena.