Miten voin avata Netflix-tilin toiselle henkilölle?

Voit avata Netflix-tilin toiselle henkilölle Netflixin verkkosivuilta.

1. Kirjaudu ulos Netflix-tililtäsi

2. Siirry osoitteeseen netflix.com/signup.

3. Valitse sopimus. (Sopimusta voi muuttaa milloin tahansa.)

4. Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoite ja määrittämällä salasana.

5. Valitse maksutapa.

• Jos haluat maksaa tilin sen vastaanottajan puolesta, anna omat maksutietosi.

Huomautus:
      Tilausmaksu veloitetaan antamallasi maksutavalla kuukausittain, kunnes maksutapa päivitetään tai tili peruutetaan.
  6. Siinä kaikki! Henkilö, jolle loit tilin, voi alkaa katsella Netflixiä kirjautumalla Netflixiin tuetusta laitteesta käyttäen tätä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Kun olet luonut uuden tilin, voit vaihtaa takaisin omaan tiliisi viemällä osoittimen ruudun oikeassa yläkulmassa olevan profiilin nimen päälle ja valitsemalla sitten Kirjaudu ulos Netflixistä. Kirjaudu sitten takaisin omalle tilillesi.