Näin käytät Netflixiä Google Homen ja Google Assistantin kanssa

Google Homella ja Google Assistantilla voi ohjata niihin yhdistettyjä Chromecast-laitteita ja tiettyjä televisioita, joissa on sisäänrakennettu Chromecast.

• Sisäänrakennetulla Chromecastilla varustetut televisiot vaativat Cast-version 1.21 tai uudemman.

• Kaikki sisäänrakennetulla Chromecastilla varustetut televisiot eivät ole yhteensopivia Google Home -äänikomennon kanssa.

Liitä Netflix-tilisi Google Assistantiin:

Yhdistä laitteet ensin käyttämällä Google Home -sovellusta. Yhdistä sen jälkeen Netflix Google-tiliisi:

1. Avaa Google Home ‑sovellus.

2. Valitse Asetukset (Settings) .

3. Valitse kohdan Palvelut (Services) alta Video.

4. Etsi Netflix, napauta Yhdistä (Link) ja valitse Yhdistä tili (Link Account).

5. Kirjoita Netflixin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään ja yhdistä (Sign in and Link).

6. Valitse Netflix-profiili, jonka haluat liittää Google Assistantiin.

Nyt voit käyttää Netflixiä Google Homeen yhdistetyillä laitteilla Google Assistantin äänikomennolla.

Vaihda Google Assistantiin liitetty Netflix-profiili:

1. Avaa Google Home ‑sovellus.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse kohdan Palvelut (Services) alta Video.

4. Etsi Netflix ja napauta Hallinnoi (Manage).

5. Napauta Vaihda profiilia (Change Profile) ja valitse Netflix-profiili, jonka haluat liittää Google Assistantiin.

Poista yhdistetty Netflix-tili Google Assistantista:

1. Avaa Google Home ‑sovellus.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse kohdan Palvelut (Services) alta Video.

4. Etsi Netflix, napauta Poista linkitys (Unlink) ja valitse Poista yhdistetty tili (Unlink Account).

Netflix-tilisi ei ole enää yhdistettynä Google Assistantiin.

Huomautus:
Kirjaudu ulos kaikilta laitteilta Tili-sivulla, ja Netflix-tilisi ei ole enää yhdistettynä Google Assistantiin.