Hogyan rejthetek el műsorokat a megtekintési előzményeim közül?

Ha elrejtesz egy műsort a megtekintési előzményeid közül:

  • Nem jelenik meg a Netflixen a megtekintett filmek vagy sorozatok között.

  • Nem használjuk fel a további javaslatokhoz sem, csak ha újra megnézed.

  • Automatikusan eltűnik a Nézd tovább sorból.

Így rejthetsz el egy műsort a megtekintési előzményeid közül:

  1. Nyiss meg egy böngészőt, és lépj a Fiók oldalra.

  2. Nyisd meg a frissíteni kívánt profilt a Profil és szülői felügyelet szakaszon belül.

  3. Nyisd meg a profilhoz tartozó Aktivitás oldalt.

  4. Az Aktivitás oldalon feljövő listában kattints az elrejtés ikonjára az elrejteni kívánt epizód vagy műsor mellett. Ha egy epizódot rejtesz el, megjelenik az egész sorozat elrejtésének lehetősége is.

    • Ha az összes megtekintési előzményedet szeretnéd elrejteni, a lap alján válaszd ki az Összes elrejtése opciót.

Akár 24 óráig is eltarthat, amíg az elrejtett műsor az összes eszközödről eltűnik. Ha Netflix gyerekprofilból próbálod elérni az Aktivitás oldalt, nem tudod elrejteni a műsorokat.

Látogass el az Adatvédelem és biztonság ügyfélszolgálati oldalra további információért.