Így mondhatod le a Netflixet

A Netflix fiókodat bármikor megszüntetheted.

Megjegyzés:
Kizárólag így mondhatod le az előfizetést és szüntetheted meg a fiókot. Ha pusztán kijelentkezel a fiókodból, vagy letörlöd a Netflix appot, azzal még nem szünteted meg a fiókodat.

Az előfizetési díj megszűnésének ideje

Ha nem aktiválod újra a fiókodat, akkor nem fogunk neked újabb díjat felszámítani. Ha a számlázási időszak lejárta előtt mondod le az előfizetést, akkor még használhatod a Netflixet a fiók automatikus megszüntetéséig a számlázási időszak végén.

Ha nem látod a lemondás lehetőségét

Ha a Fiók oldalon nem látod a lemondási lehetőséget, akkor a számlázó cégen keresztül tudod megszüntetni a fiókodat. A Fiók oldalon vagy egy linket találsz, amelyre kattintva a rendszer végigvezet a lemondás folyamatán, vagy azt fogod látni, hogy fel kell venned a kapcsolatot a számlázó céggel.

Lemondás a számlázási időszak vége előtt

Ha a számlázási időszak lejárta előtt mondod le az előfizetést, akkor még használhatod a Netflixet a számlázási időszak végéig. Ha szeretnéd megtekinteni, mikor szűnik meg a fiókod, nézd meg a számlainformációidat.

Lemondás felfüggesztett fiók esetén

Ha a fiókodat felfüggesztettük, a lemondásodkor azonnal megszűnik.

Lemondás, ha ajándékkártyád vagy promóciós egyenleged van

Akkor fogjuk megszüntetni a fiókodat, ha felhasználtad a Netflix ajándékkártyát vagy a promóciós egyenleget. A lemondási kérelem benyújtásától számított annyi hónapig használhatod a Netflixet, amennyit a Netflix ajándékkártyád vagy a promóciós egyenleged lehetővé tesz. Amikor az egyenleged elfogy, nem használhatod tovább a Netflixet.

Újracsatlakozás a Netflixhez

Bármikor újraaktiválhatod Netflix fiókodat.

A fiók megszüntetését követően 10 hónapig tároljuk az aktivitásoddal kapcsolatos adatokat, hogy elérhetők legyenek, ha ebben az idősávban újraaktiválod a fiókodat. 10 hónapig szintén elérhetők:

  • Neked ajánlott műsorok

  • Értékelések

  • Fiókadatok

  • Játékmenettel kapcsolatos adatok

  • Játékmentések (ha nem törölted az eszközödről a játékot és a játékadatokat)

Mások megakadályozása a fiókod újraaktiválásában

Azt javasoljuk, hogy az előfizetésed lemondása után változtasd meg a jelszavadat, hogy a háztartásodban biztosan senki se aktiválhassa újra a Netflix szolgáltatást az engedélyed nélkül, és ügyelj arra, hogy bejelöld a Minden készüléken újra be kell jelentkezni az új jelszóval jelölőnégyzetet. Ez megváltoztatja a jelenlegi jelszavadat, és kijelentkezteti az esetleges eszközöket, amelyek még mindig be vannak jelentkezve a fiókodba.