Netflix-feil 5.8

Hvis du får feilkode 5.8 på en telefon eller et nettbrett med Android, fulgt av følgende melding:

Det oppsto et problem med avspilling av video. Prøv på nytt. (5.8)

Dette skyldes vanligvis at enheten din må oppdateres. Følg disse trinnene for å løse problemet.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Slå av levende eller animerte bakgrunner

Følg disse trinnene hvis du bruker levende eller animerte bakgrunner:

1. Trykk på Skjerm.

2. Trykk på Bakgrunn.

3. Velg et hvilket som helst statisk, ikke-animert bilde, og velg Angi som bakgrunn.

4. Trykk på Startskjerm og låseskjerm.

5. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Hvis enheten din har andre alternativer enn disse trinnene, kan du se enhetens bruksanvisning eller be enhetsprodusenten om hjelp.