Netflix-feil 5.10

Det oppsto et problem med avspilling av video. Prøv på nytt. (5.10)

Denne feilen betyr at et problem med videospilleren på Android-enheten hindret Netflix i å spille av.

Slik løser du problemet:

Avslutt og åpne appen på nytt

  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

  2. Trykk og hold på appen, og trykk på Appinfo.

  3. Trykk på Tving avslutning (Force Stop) > OK.

  4. Åpne appen igjen og prøv på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å avslutte og gjenåpne en app kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Slå av enheten og slå den på igjen

  1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

  2. Slå den på igjen.

  3. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Android OS-versjonen

  1. Åpne Innstillinger-appen.

  2. Trykk på System > Systemoppdatering.

  3. Se etter og installer tilgjengelige oppdateringer.

  4. Prøv Netflix på nytt.

Relaterte artikler