Slik bruker du Netflix på Xiaomi Mi Box

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på en Xiaomi-enhet og hvordan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Xiaomi-strømmeenheter i USA, Europa, Sør-Korea og Taiwan.

Når du skal koble Xiaomi-enheten til Netflix-kontoen din, begynner du fra startsiden (Home) og velger blant alternativene nedenfor.

Hvis Xiaomi-fjernkontrollen din har en Netflix-knapp

For å koble en Xiaomi-enhet til Netflix-kontoen din må du først være på startskjermen og følge trinnene nedenfor.

1. Begynn på TV-ens startskjerm.

2. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen.

3. I Netflix-appen velger du Logg inn og følger instruksjonene på skjermen.

Hvis Xiaomi-fjernkontrollen din ikke har en Netflix-knapp

For å koble en Xiaomi-enhet til Netflix-kontoen din må du først være på startskjermen og følge trinnene nedenfor.

1. Velg Netflix-appen fra Xiaomi Selection (Xiaomi-utvalget) av forhåndsinstallerte apper. Netflix skal være den første appen i listen.

2. I Netflix-appen velger du Logg inn og følger instruksjonene på skjermen.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Xiaomi-enheter. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En Ultra HD-TV fra 2014 eller nyere som kan strømme innhold i Ultra HD ved 60 Hz, tilkoblet mottakeren via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy eller Automatisk.

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte Xiaomi-enheter. For å strømme i HDR trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En strømmeenhet som støtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10, koblet til enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.