Hva er en Netflix-husholdning?

En Netflix-konto er beregnet på å deles av personer som bor sammen i én husholdning. Personer som ikke er en del av husholdningen din, må registrere seg for sin egen konto for å se på Netflix.

Du kan administrere hvem som bruker kontoen din ved å angi en Netflix-husholdning

En Netflix-husholdning er en samling av enhetene som er koblet til Internett på stedet der du hovedsakelig ser på Netflix. En Netflix-husholdning kan angis ved hjelp en TV-enhet. Alle andre enheter som bruker Netflix-kontoen din på samme Internett-tilkobling som denne TV-en vil automatisk regnes som en del av Netflix-husholdningen din.