Dungeon Boss: Respawned – spørsmål om spill

Sitter du fast i spillet? Lurer du på hvordan noe fungerer? Har du spørsmål om innstillinger i spillet? Her får du svar på vanlige spørsmål om spillet.

Mulige spoilere nedenfor.

System og innstillinger

Slik finner du Dungeon Boss-ID-en din (DBID)
DBID-en er det unike nummeret som brukes til å identifisere kontoen din i spillet.

1. Trykk på nivåikonet øverst til venstre.

2. Trykk på Alternativer (Options).

3. DBID vises øverst til venstre under kontoen din.

Justering av musikk og lydeffekter

1. Trykk på nivåikonet øverst til venstre.

2. Trykk på Alternativer (Options).

3. Juster Lydinnstillinger (Sound Settings) nederst til venstre.

Endre spillets språk

1. Trykk på nivåikonet øverst til venstre.

2. Trykk på Alternativer (Options).

3. Trykk på Språk (Language) og velg et språk.

Slik spiller du

Opprett et brukernavn

Når du har fullført veiledningen:

1. Trykk på nivåikonet øverst til venstre.

2. Trykk på Dungeon Boss-ID-en din (DBID).

3. Følg instruksjonene for å opprette et brukernavn.

Opprett eller bli med i et laug

1. Trykk på Sosial (Social) nederst på byskjermen.

2. Trykk på Laug (Guild).

3. Velg Opprett et laug (Create a Guild) (du må ha 500 edelsteiner) eller Søk (Search).

• Når du søker, trykker du på Vis (View) for å se alternativet Bli med i laug (Join Guild).

• Trykk på Filtrer etter (Filter By) for å bla gjennom laug etter Laugnavn (Guild Name), Spillernavn (Player Name) eller Nasjonalitet (Nationality).

Spillmoduser

Kampanje
Du får tilgang til Kampanje (Campaign) fra bysenter-skjermen. Her finner du alle katakombene du kan spille i hvert kapittel på kartskjermen.

PWNAGE-tårnet
I PWNAGE-tårnet (Tower of PWNAG) kan du kjempe deg gjennom etasje etter etasje med fiender ved hjelp av alle heltene du har låst opp. Helter kan overvinnes og skaden fortsetter mens du spiller i tårnet, så vær strategisk med listen over tilgjengelige ressurser. Etter hvert som du mestrer flere etasjer i tårnet, låser du opp bedre belønninger.

Min katakombe (My Dungeon) og spiller mot spiller (Player vs. Player eller PvP)
Spill PvP for å gå opp i nivå og låse opp belønninger. Lag forsvaret ditt ved å trykke på Forsvarere (Defenders) eller angrip motpartens forsvar ved å trykke på Raid.

Automatisk spilling og endring av spillhastighet

Mens du er i en katakombe kan du trykke på hastighets- eller sverd-knappene nederst til høyre for å øke hastigheten eller tillate automatisk spilling. Du kan velge automatisk spilling med basis eller alle angrep.

Valuta og opplåsbare objekter

Evo-er
Valuta som brukes til å forbedre statistikken til helter og få ekstra evner.

Heltemerker (Hero Tokens)
Valuta som brukes til å låse opp og forbedre helter og statistikken deres.

Eliksirer for helse, energi og gjenopplivelse

• Helseeliksirer kan helbrede en helt fullstendig i en kampanje-katakombe.

• Energieliksirer klargjør umiddelbart alle evner for en helt i en kampanje-katakombe.

• Gjenopplivelseseliksirer gjenoppliver helter (helten må være død og liket kan ikke være fjernet) og helbreder helter fullstendig i en kampanje-katakombe.

XP-eliksir (XP Potion)
Valuta som brukes til å løfte helter et nivå. Du kan finne dem i katakomber eller kjøpe dem i butikker. Helter tjener også XP ved å bruke dem i katakomber.

Edelsteiner (Gems)
Valuta som brukes til å kjøpe verdifulle objekter.

Gull (Gold)
Vanlig valuta som brukes til å kjøpe diverse objekter og oppgraderinger.

Vil du vite mer om Dungeon Boss: Respawned? Gå til spillstøttesiden.