Slik justerer du Netflix-animasjonseffekter på TV-en din

Du kan konfigurere animasjonseffektene som vises mens du blar i Netflix-katalogen på TV-en, for hver profil på kontoen din.

1. Åpne en nettleser, og gå til Konto-siden for Netflix-kontoen din.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

3. Merk av for Reduser animasjonseffekter ved navigering på TV

• Fjern krysset hvis du vil se animasjonseffekter.

Merk:
    Animasjonseffekter er aktivert som standard og er ikke tilgjengelige på enkelte TV-enheter.

Det kan hende du må laste inn innhold på nytt eller oppdatere TV-enheten for at de nye innstillingene skal tre i kraft.

Slik laster du inn innhold på nytt:

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Last inn Netflix på nytt.

Slik oppdaterer du:

• Bytt til en annen profil og tilbake.

• Eller logg ut og inn av enheten.