Hvordan oppretter jeg en Netflix-konto for noen andre?

Du kan opprette en Netflix-konto for noen andre på Netflix-nettstedet.

1. Logg ut av Netflix-kontoen din

2. Gå til netflix.com/signup.

3. Velg et abonnement. (Abonnementer kan endres når som helst.)

4. Opprett en konto ved å skrive inn en e-postadresse og opprette et passord.

5. Legg inn en betalingsmåte.

• Du kan bruke dine egne betalingsopplysninger hvis du vil betale for mottakerens konto.

Merk:
      Betalingsmåten belastes månedlig inntil betalingsmåten oppdateres eller kontoen sies opp.
  6. Det var det! Personen du opprettet en konto for, kan begynne å strømme ved å bruke e-posten og passordet til å logge på Netflix fra en støttet enhet.

Når du har opprettet den nye kontoen, kan du bytte tilbake til kontoen din ved å bevege musepekeren over profilnavnet deres i det øvre høyre hjørnet av siden og velge Logg ut av Netflix, og deretter logge inn på kontoen din igjen.