Hvordan sletter jeg Netflix-appen på en PlayStation?

Hvis du må slette Netflix-appen på en PlayStation 3 eller PlayStation 4, kan du følge trinnene nedenfor.

PlayStation 3

1. Begynn på hovedskjermbildet til PS3.

• Hvis du ikke allerede er i hovedskjermbildet, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velgerAvslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

2. Gå til TV-og videotjenester (TV/Video Services) og velg Netflix.

3. Trykk på trekanttasten på PlayStation-kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg Ja (Yes).

PlayStation 4

1. Begynn fra hovedskjermbildet på PS4.

• Hvis du ikke allerede er i hovedskjermbildet, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velgerAvslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

2. Gå til TV og video (TV & Video), og marker Netflix.

3. Trykk på Alternativer (Options) på PlayStation-kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

PlayStation Vita

1. Begynn på hovedskjermbildet til PS Vita.

2. Trykk og hold fingeren på Netflix-appen helt til du ser -sirkelen øverst i høyre hjørne av Netflix-app-ikonet.

3. Trykk på -sirkelen.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

Hvis du vil installere Netflix-appen på nytt, følger du fanen Konfigurer (Set Up) for å laste ned Netflix-appen på Sony PlayStation.