Bruke Netflix på en TV-mottaker fra Fetch

Velkommen til Netflix på en TV-mottaker fra Fetch! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Fetch TV-mottakere. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger, og vil spille av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet (Internet Connection Speed recommendations) for mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og TV-serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

PIN-kode fra produsenten:
Fetch TV-mottakeren støtter en PIN-kode som kan begrense tilgangen til Netflix-appen. Hvis du har problemer med PIN-kodeinnstillingene, må du ta kontakt med leverandøren.

Enhetsserier Støttede regioner Oppløsning Undertekster og lyd
M605T (generasjon 2) Australia 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd

Konfigurer Netflix

Når du skal koble Fetch TV-mottakeren til Netflix-kontoen din, begynner du fra hovedskjermbildet (Home) og følger trinnene nedenfor.

1. Gå til hovedskjermbildet (Home), gå til Apper (Apps), og trykk på poteknappen på fjernkontrollen.
  2. Marker Netflix, og trykk på poteknappen på fjernkontrollen.
  3. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).