Synstolking for filmer og TV-serier på Netflix

Synstolkning er valgfri fortelling som beskriver hva som skjer på skjermen, deriblant fysiske handlinger, ansiktsuttrykk, kostymer, scenografi og sceneoverganger. Kunder kan aktivere synstolking akkurat som de velger undertekster og alternativ lyd.

Synstolking er tilgjengelig for mesteparten av originalinnholdet fra Netflix, i tillegg til utvalgte filmer og serier. Vi samarbeider med studioer og andre innholdseiere for å øke tilgjengeligheten av synstolking på en rekke enheter, inkludert smart-TV-er, nettbrett og smarttelefoner.

Titler som for øyeblikket har synstolking tilgjengelig, finner du på netflix.com/browse/audio-description. Enkelte TV-serier har kanskje ikke synstolking tilgjengelig for alle sesonger eller episoder.

På følgende enheter kan du aktivere synstolkning i dag. Flere blir lagt til snart.

• Android-telefoner og -nettbrett
  • iOS 8.0 eller nyere, iPhone og iPad som kjører Netflix-appen versjon 7.1.4 eller nyere
  • Apple TV-er med systemprogramvare 7.2 eller nyere
  • Nettlesere på PC eller Mac
  • PlayStation 3 og PlayStation 4
  • Xbox 360 og Xbox One
  • Roku 3
  • Samt mange nyere Smart TV-er, Blu-ray-spillere og strømmemediespillere

*For å kontrollere at enheten din har tilgang til alle tilgjengelige funksjoner må du laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer.

Hvis du trenger hjelp med Netflix-kontoen din eller til feilsøking av et problem som oppstår når du ser på video eller bruker synstolkning, kan du kontakte kundeservice ved å klikke på Start direkte nettprat (Start Live Chat) eller Ring oss (Call us) nedenfor.