Synstolking for serier og filmer

Synstolking er valgfri fortelling som beskriver hva som skjer på skjermen, deriblant fysiske handlinger, ansiktsuttrykk, kostymer, scenografi og sceneoverganger.

• Det er tilgjengelig for de fleste originaltitlene fra Netflix og mange andre serier og filmer. Vi jobber alltid for at studioer skal gjøre det tilgjengelig for flere titler.

• Se tilgjengelige titler med synstolking.

• Enkelte TV-serier har kanskje ikke synstolking tilgjengelig for alle sesonger eller episoder.

Slå synstolking på eller av:

1. Åpne Netflix.

2. Velg en serie eller en film.

3. Begynn avspillingen og utfør handlingen som er oppført for enheten din:

Enhet

Handling

Mobiltelefoner eller nettbrett, datamaskiner

Trykk eller klikk på skjermen

Smart TV-er, Blu-ray-spillere, mottakere, spillkonsoller, strømmespillere

Trykk på pil opp eller pil ned på fjernkontrollen

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Hold inne midtknappen på Apple TV-fjernkontrollen

Apple TV 4 og Apple TV 4K

Sveip ned på Apple TV-fjernkontrollen

4. Velg Dialog-ikonet øverst eller nederst på skjermen.

5. Endre lyd eller undertekster.

Velg et lydspor som har synstolking i tittelen for å slå det på, eller et som ikke har det for å slå det av.