Slik bruker du Netflix på Google Chromebook eller Chromebox

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på Chromebook og Chromebox, og hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din.

Du kan se på Netflix på Google Chromebook- og Chromebox-datamaskiner via Chrome-nettleseren eller Netflix-appen, som kan lastes ned fra Google Play Butikk. Strømmefunksjoner for Netflix på Chromebook- og Chromebox-datamaskiner inkluderer:

Navigering

• Bla gjennom: Netflix.com viser rader med serier og filmer du kan bla gjennom. Du kan også bla gjennom sjangrer i Bla gjennom-rullegardinmenyen.

• Søk: Søk etter bestemte serie- eller filmtitler, skuespillere, regissører eller sjangrer i søkefeltet øverst til høyre på menyraden på Netflix.com.

• Serie- og filmsider: Hold markøren over en serie- eller filmplakat for å se en kort beskrivelse, produksjonsår og aldersgrense. Du ser en full beskrivelse hvis du klikker på tittelen i denne delen.

• Avspilling: Klikk på en plakat for å begynne avspillingen av en film eller serie. Under videoavspilling kan du bruke rullefeltet nederst i avspillingsskjermbildet til å spole fremover, bakover eller for å vise flere alternativer. Hvis du vil stanse avspilling, velger du Tilbake-knappen øverst til venstre på skjermbildet. Hvis rullefeltet eller Tilbake-knappen ikke er synlige på skjermen, beveger du markøren til de vises.

Oppløsning

• Opptil 1080p i Google Chrome

• Opptil 720p i Netflix-appen fra Google Play Butikk

Undertekster og alternativ lyd

Velg ikonet Lyd og undertekster hvis du vil slå på lyd på et annet språk eller undertekster, hvis dette er tilgjengelig.

Du kan se Netflix på Chromebook- eller Chromebox-datamaskinen via Netflix-nettstedet eller Netflix-appen, som kan lastes ned fra Google Play Butikk.

1. Gå til Netflix.com.

2. Velg Logg inn og følg trinnene på skjermen.

For å laste ned Netflix-appen må du ha tilgang til Google Play Butikk på datamaskinen din. Gå til Googles nettsted for brukerstøtte for å få hjelp hvis du ikke har tilgang til Play Butikk.

1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Søk etter Netflix

3. Velg Netflix-appen.

4. Velg Installer (Install). Netflix-appen lastes ned og installeres på datamaskinen.

5. Klikk på startprogrammet ()

6. Finn og velg Netflix-appen.

7. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg inn og følger instruksjonene på skjermen.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. På Netflix.com-startsiden holder du markøren over profilnavnet ditt øverst til høyre på siden.

2. Velg Logg ut av Netflix.

1. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

2. Trykk på Mer øverst til høyre.

3. Trykk på Logg ut, og trykk deretter på Logg ut igjen for å bekrefte.