Netflix-feil F7701-1003

Vi har problemer med å spille av Netflix.
Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av Firefox, og prøv på nytt.

Denne feilen oppstår når det er innstillinger i nettleseren din som hindrer Netflix i å spille av, eller når nettleseren din krever en oppdatering.

Slik løser du problemet:

Slå på nettleserhistorikk

1. Klikk på Meny menyknapp øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger.

2. Klikk på Personvern og sikkerhet til venstre.

3. Bla ned til Historikk. Klikk på nedtrekksmenyen ved siden av Firefox vil.

4. Velg Huske historikk, og klikk deretter på Start Firefox på nytt nå.

5. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Firefox

1. Klikk på Mer mer-knappøverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger, og rull ned til Firefox-oppdateringer.

3. Klikk på Start på nytt for å oppdatere Firefox. Hvis du ser meldingen "Firefox er oppdatert", har du allerede den nyeste versjonen av nettleseren.

4. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du har problemer med å oppdatere Firefox, eller får feilmeldingen Oppdateringen mislyktes, følger du Mozillas fremgangsmåte for å løse problemer med programvareoppdatering.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Kontroller at DRM-innhold er slått på

1. Klikk på Meny menyknapp øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Rull ned til Digital Rights Management (DRM) innhold.

4. Kontroller at Spill DRM-kontrollert innhold er merket. Klikk i ruten hvis denne innstillingen ikke er slått på.

5. Start Firefox på nytt, og prøv Netflix igjen.

Oppdater programtillegg i Firefox

1. Klikk på Meny mer-knapp øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Tillegg og temaer og så på Programtillegg.

3. Klikk på Innstillinger innstillinger-knapp til høyre og så på Søk etter oppdateringer nå.

4. Installer tilgjengelige oppdateringer og prøv Netflix igjen.

Bruk en offisiell versjon av Firefox

Denne feilen kan oppstå hvis det er installert en egendefinert versjon av Firefox på datamaskinen din.

Slik kontrollerer du at du bruker en offisiell versjon:

1. Følg fremgangsmåten for å avinstallere Firefox fra datamaskinen.

2. Last ned og installer den nyeste offisielle versjonen av Firefox: