Netflix geeft de melding ‘We kunnen niet van profiel wisselen. (-1016)’

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

We kunnen niet van profiel wisselen Probeer het later opnieuw. (-1016)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Op een computer, telefoon of tablet maak je verbinding met hetzelfde netwerk of wifi-netwerk als het apparaat dat problemen ondervindt.

2. Open een webbrowser en ga naar netflix.com/clearcookies.

3. Klik rechtsboven op Inloggen.

4. Log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen foutmelding optreedt, ga je door met de volgende stappen.

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.