Netflix geeft de melding ‘We kunnen niet van profiel wisselen. (-1014)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

We kunnen niet van profiel wisselen Probeer het later opnieuw. (-1014)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Uitloggen bij Netflix
  1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.