Netflix-fout 5.8

Als de foutcode 5.8 optreedt op je Android-telefoon of -tablet, samen met de volgende melding:

Er is een probleem met het afspelen van de video. Probeer het opnieuw. (5.8)

Dit wijst er meestal op dat je apparaat moet worden vernieuwd. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Live- of animatieachtergrond uitschakelen

Volg deze stappen als je een live- of animatieachtergrond gebruikt:

1. Tik op Weergave.

2. Tik op Achtergrond.

3. Kies een stilstaand, niet-bewegend beeld en tik op Instellen als achtergrond.

4. Tik op Startscherm en vergrendelscherm.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Heeft je apparaat andere opties dan in deze stappen? Raadpleeg dan de gebruikershandleiding van je apparaat of vraag de apparaatfabrikant om hulp.