Problemen met streaming oplossen op je Android-apparaat

Probeer het probleem als volgt op te lossen als je Netflix niet kunt kijken op je Android-telefoon of -tablet:

Je Android-telefoon of -tablet opnieuw opstarten
  1. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden.

2. Bevestig dat je het Android-apparaat wilt uitzetten.

3. Druk de aan/uit-knop opnieuw in om je Android-apparaat weer aan te zetten.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je Android-apparaat opgestart is.

Gegevens in de Netflix-app wissen
  1. Ga in het startscherm van je apparaat naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Algemeen (General).

• Ga door met de volgende stap als je Algemeen (General) niet ziet staan.

3. Selecteer Apps of Toepassingen (Applications).

4. Selecteer Applicaties beheren (Manage Applications), Applicatiebeheer (Application Manager) of Alle apps beheren (Manage All Apps).

• Ga door met de volgende stap als je deze keuzes niet ziet staan.

5. Scrol omlaag en selecteer Netflix.

• Als je Netflix niet ziet, controleer dan het tabblad Gedownload (Downloaded).

6. Selecteer Opslag (Storage).

• Ga door met de volgende stap als je Opslag (Storage) niet ziet staan.

7. Selecteer Gegevens wissen (Clear Data) en OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige Android-apparaten hebben geen optie om gegevens van de Netflix-app te wissen. Ga hieronder verder met probleemoplossing aje deze stappen niet kunt uitvoeren.
De Netflix-app opnieuw installeren
  1. Open de app Play Store.

2. Zoek naar Netflix.

3. Selecteer Verwijderen (Uninstall) op de Netflix-pagina van de App Store.

Opmerking:
    Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle titels die je op het apparaat hebt gedownload ook verwijderd.
  4. Selecteer OK ter bevestiging.

5. Selecteer Installeren (Install) als het verwijderen is voltooid.

6. Selecteer Openen (Open) als het installeren is voltooid.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met netwerkverbinding oplossen

Kun je nog altijd geen verbinding maken met Netflix? Hier zijn enkele stappen om problemen met de netwerkverbinding op te lossen.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt voltooid maar nog steeds geen verbinding kunt maken met Netflix, kun je in ons Helpcentrum zoeken naar de foutcode of naar het probleem dat zich voordoet (bijvoorbeeld 'ui-1111' of 'Er kan geen verbinding met Netflix worden gemaakt').