Netflix-fout 5.10

Er is een probleem met het afspelen van de video. Probeer het opnieuw. (5.10)

Deze fout betekent dat Netflix niet meer wordt afgespeeld door een probleem met de videospeler op je Android-apparaat.

Los het probleem als volgt op:

De app sluiten en opnieuw openen

1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd je vinger op de app gedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Gedwongen stoppen > OK.

4. Open de app nogmaals en probeer het opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om een app te sluiten en weer te openen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

3. Probeer Netflix opnieuw.

Werk je Android OS-versie bij

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op Systeem > Systeemupdate.

3. Controleer op beschikbare updates en installeer deze.