Netflix gebruiken op je Tesla-touchscreen

Lees dit artikel als je wilt weten hoe je Netflix op het touchscreen van je Tesla gebruikt en hoe je je account instelt en uitlogt.

• Netflix is in Tesla's beschikbaar via het touchscreen van het dashboard wanneer je de auto hebt geparkeerd.

• Netflix is wereldwijd beschikbaar, behalve in Hongkong en in gebieden waar de service niet beschikbaar is.

Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix

Als je verbinding wilt maken met je Netflix-account, ga je naar het gedeelte Entertainment van het dashboard en volg je de onderstaande stappen.

1. Selecteer Netflix.

2. Selecteer vanuit de Netflix-app de optie Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning. > Uitloggen > Ja.

Opmerking:
    Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen pictogram instellingen.
Opmerking:
De streamingresolutie is beperkt tot 720p. Op verticale touchscreens van Tesla wordt de Netflix-speler horizontaal weergegeven met zwarte balken aan de boven- en onderkant.