Netflix-fout 2.119

Er is een probleem met het afspelen van de video. Probeer het opnieuw. (2.119)

Deze fout betekent dat de download niet kan worden afgespeeld vanwege een wijziging op je Android-apparaat. Als je het probleem wilt oplossen, moet je verbinding met een mobiel of wifinetwerk maken en de serie of film opnieuw downloaden.

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Downloads en tik op een serie of film.

4. Tik naast een download op het pictogram voor de downloadstatus .

5. Tik op Download verwijderen .

6. Ga terug naar de serie of film en download deze opnieuw.