Netflix-fout W8156-88890001

Als de foutcode W8156-88890001 optreedt op je Windows 8- of Windows 10-apparaat, wijst dit meestal op een probleem met de audiostuurprogramma's van je computer. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Windows 8
Windows 10

Controleren of je de nieuwste versie van het audiostuurprogramma voor Windows 8 hebt

1. Raadpleeg de website van de computerfabrikant voor een audiostuurprogramma dat compatibel is met Windows 8 of 8.1. Als je niet zeker weet welk stuurprogramma je moet downloaden of hoe je dit moet installeren, kan je computerfabrikant helpen.

2. Probeer de meest recente audiostuurprogramma's voor Windows 8 te downloaden als er geen audiostuurprogramma's voor Windows 8.1 beschikbaar zijn.

3. Als er geen compatibele audiostuurprogramma's beschikbaar zijn voor je hardware, kun je het probleem oplossen door Netflix te streamen via de webbrowser in de bureaubladmodus.

4. Neem contact op met je computerfabrikant als je hebt bijgewerkt naar het meest recente audiostuurprogramma dat compatibel is met Windows 8 of 8.1 en deze fout zich nog altijd voordoet.

De Netflix-app bijwerken

1. Klik in de taakbalk of het menu Start op Microsoft Store om deze te openen.

2. Klik op Meer meer-pictogram > Downloads en updates.

3. Klik rechts van Netflix op Downloaden downloadpictogram.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.