Afschrijving na opzegging van Netflix

Als je je account hebt opgezegd terwijl je nog steeds een afschrijving ziet, is dit mogelijk per ongeluk opnieuw gestart door jou of iemand die je account gebruikt. Neem contact met ons op als je de onderstaande stappen niet kunt voltooien.

Log in op de Netflix-website en doe het volgende:

  1. Annuleer je account.

    • Ga naar netflix.com/cancelplan.

    • Selecteer Opzegging voltooien. Netflix beëindigt je account aan het einde van je huidige factureringscyclus en brengt geen kosten meer in rekening.

  2. Wijzig je wachtwoord om te voorkomen dat iemand anders je account opnieuw start.

    • Ga naar netflix.com/password en wijzig je wachtwoord.

    • Zorg dat het vakje Laat alle apparaten opnieuw inloggen met een nieuw wachtwoord is aangevinkt. Hiermee wordt je huidige wachtwoord gewijzigd en worden alle apparaten uitgelogd waarop je account nog steeds is ingelogd.