Netflix geeft de melding 'Geen apparaten gevonden'

Krijg je deze melding wanneer je Netflix op een tv kijkt via je iPhone of iPad?

Geen apparaten gevonden
Zorg dat je smart-tv, streamingapparaat en iPhone of iPad allemaal met hetzelfde wifinetwerk zijn verbonden.

Dit betekent dat Netflix geen apparaten op je wifinetwerk heeft gevonden voor casten of screen mirroring.

Los het probleem als volgt op:

Met deze stappen worden de meest voorkomende oorzaken van dit probleem opgelost. Probeer Netflix na elke stap opnieuw.

1. Zorg ervoor dat je tv of streamingapparaat is aangesloten op de stroomvoorziening en is ingeschakeld.

2. Verbind je tv of streamingapparaat met hetzelfde wifinetwerk als je iPhone of iPad.

Opmerking:Als je wifirouter zowel 2,4 GHz- als 5 GHz-netwerken ondersteunt, controleer je of je apparaten met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

3. Controleer of je tv of streamingapparaat casten of screen mirroring ondersteunt. Als je dit niet zeker weet, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat.

Als je een Chromecast gebruikt:

Als je Netflix via Chromecast wilt gebruiken, moet iOS 16 of hoger worden uitgevoerd op je iPhone of iPad .

Controleer als volgt je versie:

1. Ga naar Instellingen.

2. Scrol omlaag en tik op Algemeen.

3. Tik op Info.

4. Je ziet de versie van je computer naast Versie.

Als het versienummer lager is dan 16, volg je de stappen van Apple om je iPhone of iPad bij te werken.

Ga naar de volgende stappen als het versienummer 16 of hoger is.

1. Open de app Google Home op je iPhone of iPad. Als je de app niet hebt, kun je deze downloaden vanuit de App Store.

2. Tik linksonder op het pictogram Home en scrol omlaag naar je Chromecast.

• Als je je Chromecast niet kunt vinden of als deze wordt weergegeven als Offline, moet je het apparaat mogelijk aansluiten en verbinden met dezelfde wifi als je iPhone of iPad. Volg de stappen van Google om je Chromecast te verbinden met een correcte netwerk als je hulp nodig hebt.

• Als je Chromecast wordt weergegeven als Aan, bevindt deze zich in het juiste netwerk.

3. Open Netflix en probeer het opnieuw.

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.

1. Ga naar het startscherm en tik op Instellingen.

2. Scrol omlaag en tik op Netflix.

3. Schuif de knop Opnieuw instellen naar de positie Aan om de app opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw.

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.