Chromecast wordt niet weergegeven in Netflix

Als je Chromecast ontbreekt wanneer je op het Cast-pictogram Chromecast-pictogram in Netflix tikt, wijst dit meestal op een verbindingsprobleem waardoor je telefoon of tablet je Chromecast niet kan vinden. Volg de stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Het wifinetwerk van je Chromecast controleren

1. Open op je Android-telefoon of -tablet de Google Home-app.

2. Zoek je Chromecast op het tabblad Home in de lijst met apparaten.

• Als je je Chromecast ziet staan, zit deze op hetzelfde wifinetwerk als je telefoon of tablet.

• Als je je Chromecast niet ziet staan, zit deze mogelijk op een ander wifinetwerk dan je telefoon of tablet. Ga naar de Google Help-website om dit op te lossen.

3. Zodra je Chromecast op hetzelfde wifinetwerk zit als je telefoon of tablet, probeer je Netflix opnieuw.

De instelling voor castdetectie inschakelen

1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.

2. Tik op Google > Apparaatverbindingen > Cast-opties.

3. Schakel Gastmodus of Netwerkgegevens gebruiken in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
De gastmodus wordt na twee uur automatisch uitgeschakeld. Je moet de modus weer inschakelen om te blijven kijken.

iPhone, iPad of iPod touch

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Het wifinetwerk van je Chromecast controleren

1. Open de Google Home-app op je iPhone, iPad of iPod touch.

2. Zoek je Chromecast op het tabblad Home in de lijst met apparaten.

• Als je je Chromecast ziet staan, zit deze op hetzelfde wifinetwerk als je iPhone, iPad of iPod touch.

• Als je je Chromecast niet ziet staan, zit deze op mogelijk op een ander wifinetwerk dan je iPhone, iPad of iPod touch. Ga naar de Google Help-website om dit op te lossen.

3. Zodra je Chromecast op hetzelfde netwerk zit als je iPhone, iPad of iPod touch, probeer je Netflix opnieuw.