De factuurreferentie of facturerings-id van PayPal zoeken

Als je PayPal gebruikt om voor Netflix te betalen, moet onze klantenservice je factuurreferentie of facturerings-id van PayPal verifiëren om wijzigingen door te voeren in je Netflix-account.

Opmerking:
Als je het niet prettig vindt om ons deze gegevens te verstrekken, kun je wijzigingen in je account aanbrengen via de pagina Account.

Je factuurreferentie van PayPal zoeken via PayPal

1. Ga naar de PayPal-pagina Activiteit. (Mogelijk wordt je gevraagd om in te loggen.)

2. Selecteer de meest recente Netflix-transactie.

3. Ga naar de factuurreferentie.

Je facturerings-id zoeken via PayPal

1. Ga in je PayPal-account naar Je automatische betalingen beheren. (Mogelijk wordt je gevraagd om in te loggen.)

2. Selecteer Netflix.com in de lijst Automatische betalingen.

• Als Netflix.com vaker voorkomt in de lijst, begin dan bovenaan en bekijk elk item totdat een hoger bedrag dan 0,00 euro ziet staan bij Totaal gefactureerd.

Opmerking:
    Als het totaal gefactureerde bedrag 0,00 euro bedraagt, betekent dit meestal dat de transactie is mislukt. We hebben de facturerings-id van een succesvolle transactie nodig.

3. Zoek de factuur-id (Billing ID) (B-XXXXXXXXXXXXXXXXX).