Hoe beheer ik de e-mails die ik van Netflix ontvang?

Je kunt voorkeuren voor e-mail van Netflix beheren in elk profiel voor volwassenen. Volg deze stappen om je instellingen voor communicatie bij te werken:

1. Voer in een browser het profiel in waarvoor je de instellingen voor communicatie wilt bijwerken.

2. Ga naar de pagina Account.

3. Selecteer een profiel in het menu Profiel en ouderlijk toezicht.

4. Open Instellingen voor communicatie.

5. Je kunt je aan- of afmelden voor de volgende categorieën voor elk profiel met een e-mailadres:

• Netflix-updates: nieuwe en verbeterde Netflix-functies en tips om zoveel mogelijk uit je account te halen.

• Nu op Netflix: nieuw toegevoegde series, films en seizoenen plus gepersonaliseerde suggesties en meldingen.

• Netflix-aanbiedingen: speciale aanbiedingen en promoties van Netflix.

• Netflix-enquêtes: enquêtes over hoe we Netflix kunnen verbeteren.

6. Selecteer Bijwerken.

Je kunt je ook hiervoor afmelden door de instructies onder in een bericht te volgen.

Opmerking:
Je kunt je niet uitschrijven voor berichten in verband met je accounttransacties (bijvoorbeeld een melding dat je account is beëindigd).

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.