Hoe beheer ik de e-mails die ik van Netflix ontvang?

Je kunt kiezen welke soorten e-mails je van Netflix ontvangt voor elk profiel voor volwassenen.

1. Log via een browser in op het profiel in dat je wilt bewerken.

2. Ga naar de pagina Account.

3. Selecteer je profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies je profiel.

4. Selecteer Instellingen voor meldingen.

5. Selecteer E-mails beheren.

6. Meld je met de schuifknoppen aan of af voor de volgende categorieën voor elk profiel met een e-mailadres:

• Wat je kijkt: nieuwe seizoenen en afleveringen, Nog kort te zien, je collecties

• Kijkaanbevelingen en meer: Top 10, Nieuwkomers, Nu op Netflix

• Uitnodigingen voor deelname aan enquêtes en onderzoek: deelnameonderzoeken, enquêtes

• Netflix Games: releases, aanbevelingen, gameplay-activiteit

• Netflix.Shop en ervaringen: Netflix.Shop-artikelen, Netflix Live-ervaringen

• De Netflix-app gebruiken: aanbevolen functies, tips en trucs, ouderlijk toezicht

• Aanbiedingen voor leden: upgrades van abonnementen, abonnementsaanbiedingen

• Overzicht Kids-activiteiten (alleen beschikbaar bij een actief Kids-profiel): een overzicht van kijkactiviteiten en thema's voor je Kids-profielen

Je kunt ook Overal afmelden selecteren door de instructies onder in een bericht te volgen.

Opmerking:
Je kunt je niet afmelden voor berichten in verband met je accountupdates (bijvoorbeeld beveiligingsmeldingen, facturering of tijdgevoelige meldingen).

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.