Netflix gebruiken met Google Home en Google Assistant

Het Google Home-apparaat maakt spraakbesturing van aangesloten Chromecast-apparaten en bepaalde tv's met ingebouwde Chromecast mogelijk via Google Assistant.

Opmerking:
Op tv's met ingebouwde Chromecast is Cast met versie 1.21 of hoger vereist. Niet alle tv's met ingebouwde Chromecast zijn momenteel compatibel met Google Home-spraakbediening. Bekijk Google's lijst met spraakondersteunde Cast-apparaten voor meer informatie.

Voor de instelling van je apparaten moet je de volgende stappen uitvoeren.

1. Koppel apparaten via de Google Home-app.

Opmerking:
    Raadpleeg ook de ondersteuningssite van Google voor hulp bij het instellen van de Google Home.
  2. Koppel Netflix aan je Google-account.

• Spraakbesturing werkt pas met Netflix als je je account hebt gekoppeld.

1. Open de Google Home-app.

2. Selecteer het menupictogram Menupictogram.

3. Selecteer Meer instellingen (More settings) onder Google Assistant.

4. Selecteer het tabblad Services.

5. Selecteer Video's en foto's (Videos and Photos).

6. Zoek Netflix en tik op het pictogram Linken (Link) om je Google-account aan je Netflix-app te koppelen.

7. Je kunt Netflix nu bedienen op de apparaten die aan Google Home zijn gekoppeld. Daarvoor gebruik je de spraakopdrachten van Google Assistant.

3. Gebruik spraakopdrachten om Netflix te bedienen.

• Raadpleeg veelgebruikte spraakopdrachten in de Google Help.