Netflix gebruiken met Google Home en Google Assistant

Je kunt Google Home en de Google Assistant gebruiken voor het bedienen van aangesloten Chromecast-apparaten en bepaalde tv's met ingebouwde Chromecast.

• Op tv's met ingebouwde Chromecast is Cast met versie 1.21 of hoger vereist.

• Niet alle tv's met ingebouwde Chromecast zijn compatibel met Google Home-spraakbediening.

Je Netflix-account koppelen aan Google Assistant:

Eerst koppel je je apparaten door middel van de Google Home-app. Koppel daarna Netflix aan je Google-account:

1. Open de Google Home-app.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Video onder Services.

4. Zoek Netflix, tik op Koppelen en selecteer Account koppelen.

5. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Inloggen en koppelen.

6. Kies een Netflix-profiel om aan Google Assistent te koppelen.

Je kunt Netflix nu bedienen op de apparaten die aan Google Home zijn gekoppeld. Daarvoor gebruik je de spraakopdrachten van Google Assistant.

Je Netflix-profiel wijzigen dat aan Google Assistant is gekoppeld:

1. Open de Google Home-app.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Video onder Services.

4. Zoek Netflix en tik op Beheren.

5. Tik op Profiel wijzigen en kies het Netflix-profiel om aan Google Assistant te koppelen.

Je Netflix-account loskoppelen van Google Assistent:

1. Open de Google Home-app.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Video onder Services.

4. Zoek Netflix, tik op Loskoppelen en selecteer Account loskoppelen.

Je Netflix-account is niet langer gekoppeld aan Google Assistant.

Opmerking:
Met Uitloggen op alle apparaten op de pagina Account wordt ook je Netflix-account losgekoppeld van Google Assistant.