Netflix geeft de melding 'Deze link voor het wijzigen van je wachtwoord is ongeldig'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Deze link voor het wijzigen van je wachtwoord is ongeldig.

Dit wijst er meestal op dat je apparaat moet worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

1. Als je jezelf e-mails hebt gestuurd om je Netflix-wachtwoord te resetten, verwijder deze dan.

Opmerking:
    Verwijder deze e-mails uit zowel je postvak IN als de map Verwijderde items.
  2. Ga naar netflix.com/clearcookies nadat je de e-mails hebt verwijderd. Hiermee word je uitgelogd en teruggeleid naar de Netflix-startpagina.

3. Ga naar netflix.com/loginhelp.

4. Voer je e-mailadres in en selecteer Doorgaan.

5. Ga terug naar je e-mail en volg de stappen in de nieuwe e-mail voor het resetten van je Netflix-wachtwoord.

Als je nog steeds problemen hebt, open dan de e-mail op een andere computer, smartphone of tablet en klik op de link. Als geen van deze opties het probleem oplost, probeer dan een ander e-mailadres voor Netflix te gebruiken.