Meldingen van de Netflix-app in- of uitschakelen

Je kunt kiezen of je wel of geen meldingen van Netflix wil ontvangen over series en films, aanbevolen titels en andere onderwerpen. Volg de instructies voor je mobiele apparaat om meldingen in of uit te schakelen.

iPhone of iPad

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op Meldingen.

3. Zoek en tik op Netflix.

4. Schakel Meldingen toestaan in of uit.

Android-telefoons en -tablets

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix.

3. Tik rechtsboven op Meer .

4. Tik op App-instellingen.

5. Zet de schakelaar naast Meldingen toestaan aan of uit.

Je kunt kiezen welke soorten pushmeldingen je van Netflix wilt ontvangen voor elk profiel voor volwassenen.

1. Voer in een webbrowser het profiel in waarvoor je de meldingsinstellingen wilt bijwerken.

2. Ga naar de pagina Account.

3. Selecteer in het menu Profiel en ouderlijk toezicht het profiel.

4. Selecteer Instellingen voor meldingen.

5. Selecteer Pushmeldingen beheren.

6. Meld je met de schuifknoppen aan of af voor de volgende categorieën voor elk profiel:

• Wat je kijkt: nieuwe seizoenen en afleveringen, Nog kort te zien, je collecties

• Kijkaanbevelingen en meer: Top 10, Nieuwkomers, Nu op Netflix

• Uitnodigingen voor deelname aan enquêtes en onderzoek: deelnameonderzoeken, enquêtes

• Netflix Games: releases, aanbevelingen, gameplay-activiteit

• Netflix.Shop en ervaringen: Netflix.Shop-artikelen, Netflix Live-ervaringen

• De Netflix-app gebruiken: aanbevolen functies, tips en trucs, ouderlijk toezicht

• Aanbiedingen voor leden: upgrades van abonnementen, abonnementsaanbiedingen

• Accountupdates: beveiligingsmeldingen, facturering, tijdgevoelige meldingen

Je kunt ook Overal afmelden selecteren.