Det står: ”Det går inte att växla profil (-1014)”.

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Det går inte att växla profil. Försök igen senare. (-1014) (We're unable to switch profile. Please try again later.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Logga ut från Netflix
  1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny längst upp till höger.

4. Tryck på Logga ut och tryck sedan på Logga ut (Sign Out) igen för att bekräfta.

5. Logga in på Netflix igen och gör ett nytt försök.