Netflix-fel 5.8

Om du stöter på felkoden 5.8 på din mobil eller surfplatta som kör Android tillsammans med följande meddelande:

Det går inte att spela upp denna video. Försök igen. (5.8) (There is a problem playing the video. Please try again.)

Det betyder oftast att din enhet behöver uppdateras. Följ dessa steg för att lösa problemet.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Stäng av rörlig eller animerad bakgrundsbild

Om du använder en rörlig eller animerad bakgrundsbild följer du dessa steg:

1. Tryck på Bildskärm (Display).

2. Tryck på Bakgrund (Wallpaper).

3. Tryck på valfri bakgrundsbild som inte är rörlig eller animerad och tryck sedan på Ställ in bakgrundsbild (Set Wallpaper).

4. Tryck på Hemskärm och låsskärm (Home screen and lock screen).

5. Prova Netflix igen.

Obs!
Om din enhet har andra alternativ som inte stämmer överens med stegen i den här artikeln ska du kontrollera enhetens användarmanual eller kontakta enhetstillverkaren för att få hjälp.

Det här ska du göra härnäst