Netflix-fel 5.10

Ett problem uppstod vid uppspelning av videon. Försök igen. (5.10)

Det här felet betyder att ett problem med videospelaren på din Android-enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

Avsluta och öppna appen på nytt

1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Tvångsavsluta (Force stop) > OK.

4. Öppna appen på nytt och försök igen.

Obs!
Stegen för att avsluta en app och öppna den på nytt kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.

3. Prova Netflix igen.

Uppdatera din Android OS-version

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på System > Systemuppdatering (System update).

3. Sök efter och installera tillgängliga uppdateringar.