Hur man använder Netflix på Teslas skärm

Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix på Teslas pekskärm, och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto.

• Netflix är tillgängligt via pekskärmen på instrumentbrädan när bilen är parkerad.

• Netflix är tillgängligt över hela världen, förutom i Hongkong och i områden där tjänsten inte är tillgänglig.

Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix

Anslut till ditt Netflix-konto genom att navigera till sektionen Underhållning (Entertainment) på instrumentbrädan och följ sedan stegen nedan.

1. Välj Netflix.

2. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In) och följer instruktionerna på skärmen.

Följ de här stegen för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help). > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

Obs!
    Om du inte ser Få hjälp (Get Help) går du uppåt och väljer Inställningar ikon för inställningar.
Obs!
Upplösningen för streaming är begränsad till 720p. För de pekskärmar i Teslas bilar som är installerade vertikalt visas Netflix-spelaren horisontellt med svarta kanter över och under spelaren.